Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Stockfotografie in Frankrijk

Het is iedere keer weer een hele kunst om origineel te blijven onderweg. Ten aanzien van een aantal lavendel-ikonderwerpen lukt dat niet, zoals bij de paarse lavendelvelden in de Provence. Elke keer opnieuw zwicht in voor die paarse bloemen, en probeer ik de schoonheid van die velden weer te geven. Dat lukt meestal maar ten dele, om de dieppaarse kleur te ervaren, de bedwelmende lucht te ruiken, zul je er zelf naar toe moeten. En doe je dat niet, ik probeer met mijn foto’s de werkelijkheid te benaderen, maar het blijft lastig!
Extra lastig was het dat de lavendel op de heenweg in de provence duidelijk minder uitbundig was dan op de terugweg, dus een aantal foto’s heb ik zelfs overgedaan.Tree in Lavender fields

Naast het harde werken moest er natuurlijk ook worden gerust door alle deelnemers, de vakantie moet eraf spatten. Dat leverde in ieder geval weer grappige foto’s op. Nu maar hopen dat de klant dit ook echt vakantie vindt. De foto van de man op de camping staat al online, en is al een aantal keer gedownload. Dat gaat dus wel lukken!

Resting at the campingDe foto van de hond ga ik vandaag uploaden, hopenlijk pakt ook die nog een graantje van deze zomer mee! Dog taking sun bathVerder heb ik eindeloos gespeeld met groenten, fruit, zwembaden etc. etc. en heeft dit weer honderden foto’s opgeleverd. Die zullen de komende maanden het levenslicht gaan zien bij de stockbureaus. De foto’s van het afgelopen jaar zijn eerlijk gezegd nog niet eens allemaal klaar ;), en laat ik het zomergevoel nog even vasthouden. Als we thuiskomen, lijkt het ook mooi weer te zijn!
Picking cherries Vegetables and fruit in French garden Man with dog on pier Colorful Lathyrus Flip flops at swimming pool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: