Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Inspiratie op … de Rommelmarkt

Vandaag was er in Apeldoorn koffermarktverkoop. Dat is langs het kanaal in Apeldoorn-Zuid, in de zomermaanden gedurende 6 weken achter elkaar, op zaterdag. Een enorme hoeveelheid kraampjes, en, in tegenstelling tot veel andere rommelmarkten, geen handelaren, maar echte zolderopruimingen etc. uitgestald op campingtafeltjes, en op kleedjes.
We gaan er elk jaar één keer naartoe. In het begin, toen ik net bezig was met stockfotografie, bleef ik dit soort markten bezoeken. Ik vond ook altijd tassen vol waarmee ik dan wel weer iets kon. Die opbrengst loopt terug, niet omdat er minder is, maar omdat ik veel al een keer heb gedaan. Ik had vandaag al de halve markt overgelopen en nog niks gevonden, totdat ik ineens stuitte op een miniatuurkoepeltentje, gááf!!! En daarna vond ik nog wel zo het een en ander, dat bruikbaar was voor mijn productfotografie. Mijn advies, heb je een rommelmarkt, vrijmarkt, kringloopwinkel of wat dan ook in de buurt, dwaal er eens rond. Je zal zien, er is altijd wel iets! Heb ik iets in mijn handen waar ik niet meteen een plaatje bij in mijn hoofd heb, dan laat ik het liggen. Mijn ervaring is dan dat die inspiratie later ook niet meer komt!
rommelmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: