Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Siameesjes, siamezen en een siamees

Ok. Ik beken, ik heb een zwak. Een ernstig zwak. Vandaag heb ik aan die zwakte toegegeven, en een nestje siamezen gefotografeerd. Wat een feest,
vijf van die slimme, kleine wezentjes. Gelukkig hebben ze allemaal al een nieuw baasje, dat maakte het eenvoudiger om neutraal te blijven 😉

Siamese kitten in pink bucketIk had de nodige spulletjes meegenomen, bakjes, emmertje en mandjes, noem maar op. Maar zet deze beweeglijke typetjes maar eens in een mandje! Met een paar is het gelukt, maar een mand met vijf poesjes? Vergeet het maar! Siamese kitten
Het was niet alleen de studio, natuurlijk waren ze overal, in hangmatjes, buiten in de tuin, het
was geweldig. En elke poes was even fotogeniek. Zoveel fotogenieke modellen tegelijk kom je zelden tegen, nietwaar 😉 ?
Siamese kittenHet leuke was ook dat ze allemaal anders waren, dat leverde uiteraard heel diverse foto’s op. Ik heb gebruik gemaakt van mijn nieuwe set flitsers, zie het vorige bericht. Het functioneerde allemaal geweldig, hoewel niet zo makkelijk als in de studio. Niet in de laatste plaats omdat ik 3 flitsers gebruikte i.p.v. de 4 die ik normaal op de producttafel gebruikte. Het luisterde dus allemaal wat nauwer, maar gelukkig is het goed gegaan. Wilmar, de eigenaar van de dieren, zal zeker tevreden zijn, en de toekomstige eigenaren misschien ook wel 😉
Mother cat with drinking kittenDe moederpoes vond het allemaal behoorlijk spannend, en riep van tijd tot tijd het hele spul even bij elkaar om wat krachtvoer toe te dienen. Er werd dan ook gretig gebruik gemaakt van de melkbar, waarna het fotograferen weer door kon gaan. De volwassen siamezen die rondliepen kozen voor een fotoshoot buiten, en de hond, de leuke poedel, die wilde nog wel even in de mini-studio ;), dus daarmee sloten we af.
Black and white poodleEen supergezellige middag, met een leuke fotoserie als beloning.!Siamese kitten in vintage suitcaseSiamese kitten in picnic basket Lilac siamese Havanna brown siameseSiamese tabby kitten on beach chair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: