Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Blik onder water

Afgelopen week, tijdens een fietstochtje met mijn camera (ja, met veel stockfoto’s gemaakt onderweg!) in de Achterhoek, zag ik voor mij een man van de fiets afstappen en naar de waterkant rennen. “Alles in orde?” hoorde ik hem roepen. Op het punt aangekomen lag er een volwassen man languit in het water, met een fotocamera. Onderwaterfotografie, gaaf!!!! Altijd al eens willen doen! Nog vergeten te vragen, zouden ze ook workshops geven ūüėČ

In het water lag Arthur de Bruin, bezig met het fotograferen (overigens nu aan het filmen met zijn Canon spiegelreflex-camera) van grondels, onder een bruggetje in het daar snel stromende watertje. Omdat het fotomodel nu toch gevlogen/gezwommen was, konden we even een praatje maken. Arthur, van huis uit vis-onderzoeker, heeft met veel passie het onderwaterfotograferen ontdekt. Dat hij daarvoor languit in een modderige sloot moet liggen, maakt hem niets uit. Passie voor de grondel? Ja, ook die fotografen bestaan dus! Dat is nog eens iets anders als met een 500mm lens naast honderd andere fotografen op dat ene vogeltje wachten!

Wie meer wil zien, neem even een kijkje op de prachtige site van
Arthur en Matthijs : Blik onder water

Ontmoeting in de sloot

Ontmoeting in de sloot

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: