Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Publicaties

Als ik ergens foto’s van mezelf tegenkom, dan is dat altijd leuk. Ik heb inmiddels een dikke map met folders, pagina’s uit tijdschriften, kranten etc. waarin ik (of iemand in mijn omgeving) foto’s van mezelf ben tegengekomen. Drie boeken die mijn foto als cover hebben gebruikt, en een flinke stapel kaarten maken de verzameling compleet. Ik gebruik dit om aan mensen in mijn omgeving uit te leggen wat ik nou eigenlijk doe, en wat dat is, “stockfotografie”. Bij kaartenrekken speur ik altijd nauwgezet naar bekende plaatjes, ook omdat bijvoorbeeld iemand die zijn hond in de studio laat fotograferen, het leuk vindt als daar een kaart van wordt gemaakt. De laatste tijd nogal wat poezen en honden gefotografeerd, dus die categorie houd ik nu goed in de gaten.
Deze kaart kwam ik gisteren tegen bij de Action. De foto is een oudje, maar de oudjes doen het nog best šŸ˜‰

kaart-klomp002

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: