Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Tweeling fotograferen

Afgelopen zaterdag ben ik naar Rhoon geweest, waar een van de fotografen van stockfotografie.pro een clubijeenkomst had Adult male twins birthday with girlgeorganiseerd. Er waren 6 fotografen, en drie modellen, een tweeling, Nick en Niels, en een meisje, Daniëlle. Het is inmiddels geloof ik de 5e clubbijeenkomst. Tot nu toe heb ik dat kunnen organiseren, omdat mijn studio in een gebouw zit dat zich daar goed voor leent. Veel ruimte, ook buiten de studioruimte. Dat zal met mijn nieuwe studio vanaf 1 november helaas veranderen (maar daar komt gelukkig genoeg voor terug). Maar dat even terzijde, Kees had afgelopen zaterdag de touwtjes in handen, en had dat perfect georganiseerd. In een leuke woning in Rhoon was een professionele studio ingericht. Adult male twins and young girl reading booksIk mocht het spits afbijten. Het belangrijkste is dan het “los” maken van de modellen, die allemaal vreemde fotografen voor zich kregen, en heel andere poses moesten aannemen dan zij tot nu toe hadden gedaan bij fotoshoots.
Van te voren wisten we natuurlijk dat er drie modellen zouden zijn, dus we hadden ons allemaal goed voorbereid voor de te maken foto’s. Ik had zelf een koffer vol spullen meegenomen. Zo heb ik een feestje met de modellen gebouwd, aan het eind compleet met golven confetti.
Gossip by twins with a girlMet een identieke tweeling erbij kun je weer heel andere foto’s maken, dat vroeg dus een uitgebreide voorbereiding. Erg leuk, en we hebben met z’n allen enorm veel gelachen. Dat is met dit soort fotoshoots altijd een zekerheid, het is altijd enorm gezellig, zeker met een groep van 9 man/vrouw! Natuurlijk was ook Daniëlle niet voor niets gekomen, een mooi meisje dat ik toch wel tot haar recht wilde laten komen. Pretty girl laying at the floorToen de ochtend voorbij was, en het buiten nog steeds prachtig weer was, begreep ik dat mijn geplande foto’s onder de paraplu buiten er niet inzaten. Omdat ik met het uitbundige verjaardagsfeestje helemaal niet meer had gedacht aan de ballonnen die men gezamenlijk voor mij had opgeblazen. Dus de ballonnen mee naar buiten. Eigenlijk zijn dat wel heel gave, vrolijke en originele foto’s geworden. Ik Business man with balloonsheb bedacht dat ik misschien vaker buitenfoto’s moet maken, zeker als het zulk lekker weer is als afgelopen zaterdag.

Business man having fun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: