Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Veelzijdig model Inge

Voor gisteren was een shoot voorbereid, door mij en mede-fotograaf Anton Havelaar met twee leuke modellen. Anton belde echter vanaf het station dat het tweede model niet met de trein was aangekomen. Lastige situatie, alle voorbereidingen waren getroffen voor een blond model en een donker Aziatisch model. Young woman is scaring with the message at the laptop
Het is bijzonder vervelend als dit gebeurt. Tja, doorgaan dan maar, in dit geval alleen met Inge. Maar dat bleek geen straf te zijn, wat een leuke, vlotte en energieke meid! Young woman is happy with the summer . Inge (Mol) had ook weinig regie nodig, moeiteloos ging zij vanaf kantoor naar de muziekschool (Anton) en via de bouwplaats Portrait of female builder in studionaar het strand, en terug. En wat een energie, want ga er maar aan staan, twee fotografen die gerekend hadden op twee modellen. We kwamen zelfs nog in de overuren terecht ;), Pretty blond girl on summer vacation at the beach Maar het resultaat mag er zijn, het is een leuke, frisse serie geworden. Het ontlokte mij de woorden, “als dit niet verkoopt, dan stop ik met stock”, en dat bewijst dan dat ik er het volste vertrouwen in heb, want om nou te stoppen nog voor ik mijn nieuwe studio heb ingewijd 😉 Young woman is packing the suitcase for holidays. Young woman in pink on blue beach chairBed time for girl with teddy bear

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: