Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Trots op nieuwe studio … !

Het was hard doorbuffelen, niet alleen voor mij, maar ook voor Eric, Remco, Jos en Martin. Wat een gouden team vormden zij! Allereerst moest alles met een aanhangwagen worden overgebracht naar de nieuwe locatie. Hier konden we donderdag jl. alleen de spullen beneden zetten, de ruimten werden nog voorzien van lichtbakken, plafondplaten etc. etc. keukentje. Vrijdagochtend waren Eric en Remco alweer vroeg van de partij, om de enorme klus af te maken. Jos kon er helaas die dag niet bij zijn.
Allereerst zijn de enorme kasten in elkaar gezet, en zijn de bestaande kasten naar boven gebracht en geplaatst. Toen de enorme stapels dozen, etc. etc. Het lijkt niets, maar DEZE “stockstudio” had een enorme ballast te versjouwen.kasten-2. Maar daarna begon het leuke werk, het inruimen. De enorme kasten bleken een schat aan ruimte te bieden, waarvan de inhoud zoveel mogelijk in uniforme plastic boxen was verpakt. Een kast voor rekwisieten, een voor flitsers en overige techniek. kastenEn dan de bestaande kasten, waar laat je het allemaal, vroeg ik mij bij iedere volgende doos af. Maar het heeft een plekje gekregen, en het ziet er eigenlijk overvol, maar erg gezellig uit, in ieder geval naar mijn mening. voorruimte.
Er is nog een hoek over waar een makkelijke stoel komt te staan om tussendoor even lekker pauze te houden. Die stoel is nog bij de stoffeerder. En er is een klein keukenblokje, waarvoor morgen een koelkastje wordt geleverd, met vriesvak, zodat ik ook ijs kan fotograferen ;).
De studioruimte is een droomruimte, de rollen moeten nog worden opgehangen, dat gebeurt deze week, de tafel is vandaag in elkaar geschroefd, dat maakt het ook alweer meer een studio. studio-ruimte.
Met dank aan het dream-team, waarbij Jos helaas op de vrijdag genomen foto ontbreekt. Jongens, allemaal enorm bedankt!
dream-team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: