Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Hohoho

Ik was het niet van plan, echt niet. Niet nog meer kerstfoto’s, ik heb er al zoveel in mijn portfolio, Snowman cleaning the street, en ZO goed verkoopt de kerst nou ook weer niet, de concurrentie, wereldwijd, is moordend. Maar ja, dan wordt het eind van het jaar, en dan gaat het toch weer kriebelen. Te laat dus, maar ja, toch maar weer de kerstspullen tevoorschijn gehaald. Buurman Kees wilde wel figureren, samen met Chihuahua Frodo. Gisteren was het zover, het kerstmannenpak geperst, nieuwe wenkbrauwen gemaakt, Santa Claus on vacationen een lijstje gemaakt met de te maken opnamen. Hondje Frodo zou wel een probleem vormen, volgens Kees zou zelfs een eenvoudige foto niet lukken, laat staan met een kersttrui aan. We begonnen met Frodo, ingesloten in de lichttent was hij lang genoeg beduusd om fraai op de foto te zetten, het ging prima, alle tijd om scherp te stellen. Dog shopping for Christmas. Tot ieders verrassing compleet met kerstkleding, en duwend achter het boodschappenwagentje vol kerstkadootjes! Als dat volgend jaar geen kerstkaart wordt dan weet ik het ook niet meer, ik houd jullie op de hoogte. Ja, en dan de kerstman, wat moet je nou nog voor origineels bedenken? De crisis natuurlijk, dat zal er eind van het jaar zeker bijhoren, en hopelijk 😉 volgend jaar ook nog. Santa counting coins. En dan natuurlijk shoppend, en rennend achter de volgeladen winkelwagen.
De kop is eraf, de eerste modelfoto’s zijn in de studio gemaakt. En wat zijn ze eigelijk weer heel gaaf geworden ;), toch volgend jaar maar vroeger met het thema kerst beginnen!
Santa Claus running with shopping cart

1 reactie

  1. stellingsma2010

    nou ja ik zou al blij wezen als ik 1 foto zou verkopen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: