Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Maartje als model

Vandaag was Maartje in de studio. Een ruw-harige Teckel die vol enthousiasme naar binnen stormde, en zich Wire haired dachshund with Christmas suit in wooden crate ook na binnenkomst niet liet intimideren door de flitsers. Met een hond is het altijd afwachten, mijn ervaring is dat je altijd wel tenminste één leuke foto kan maken, een momentopname, en daarna alleen maar kan hopen op meer. We begonnen met alleen “Maartje” , daarna Maartje met strik, met muts van de kerstman, met een kerstpak aan, etc. etc.
Dachshund sitting on chair with Christmas tree. Uiteindelijk de ultieme kerstfoto, compleet met kerstboom en aangename leunstoel. Maartje vond de stoel meteen prima, en rende ernaartoe, om vervolgens onstuimig erop te springen. Dan moet je weer even fatsoeneren, maar dat is zo gebeurd als de hond zich prettig voelt op de stoel. De muts gaf nog even gedoe, maar het leverde toch het beoogde plaatje op.
Maar voor kerst is het al rijkelijk laat, kerstfoto’s zullen ws. pas volgend jaar verkopen. Dus nog even iets anders geprobeerd. Maartje in gestreept zwempak op het strand bijvoorbeeld! Ze vond het prima, want, een stoel om op te zitten, en niks op het hoofd!
Wire haired dachshund at the beach
En daarna was het voetbalsupportertje nog een eitje, het was het laatste thema, en ging dan ook prima. Maartje, kom je over een paar maanden nog eens terug ;)?
Wire haired dachshund as sports fan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: