Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Allemaal gezonde dingen …

Woman in the snowGisteren was Naomi in de studio. We hadden al vroeg op Station Soest Zuid afgesproken, zodat we een lekker lange en relaxte dag voor de boeg zouden hebben. Woman in winter with ice skatesEven rustig een pot thee gemaakt, en langzaam in de stemming komen. Van te voren had ik het losse achtergrondstatief met de “houten planken” opgezet. Dat leek mij een leuke achtergrond voor een schaatsliefhebber. Misschien de achterkant van de koek- en zopie-tent 😉
Naomi was nieuw in modellenland, en moest er even inkomen, maar het schaatsijs was gelukkig snel gebroken. Na het meer statische ijs-avontuur hebben we dat ook nog een beetje herhaald op de witte achtergrond, maar dan in actie. Skating woman En ja, dat kost je dan wel een stukje van de witte ondergrond, maar veel te leuk om niet te doen toch?
We hebben de gezondheidszorg veel eer aangedaan, niet alleen als arts Young female doctor, maar ook met alle middelen om te voorkomen dat je bij die arts terecht komt (en ja, het wordt weer januari natuurlijk ;))Healthy waist with measuring tape, Naomi heeft ook de nodige toeren uitgehaald met gewichten in diverse maten/zwaartes, en vandaag liet zij mij nog weten niet alleen in de studio te zijn geweest, maar meteen ook op de sportschool, ze had zelfs spierpijn opgelopen 😉
Maar er waren ook relaxtere sporten sport woman with ball, dus er was ook tijd voor ontspanning, en zelfs voor een uitermate lichte lunch… met groenten en brood.
Kortom, de winter en januari kunnen komen. En, er kan niet genoeg sneeuw en ijs komen, dan wordt er veel over geschreven, en zullen we de foto’s nog eens voorbij zien komen, ook in Nederland!
Woman with diet
Ik zal zoals beloofd eventuele publicaties goed in de gaten houden, Naomi zou het leuk vinden op die manier iets terug te zien!
Jumping business woman

O, enneh, Naomi WAS een beginner in modellenland, maar ik heb het niet gemerkt. Naomi, mijn complimenten!

1 reactie

  1. Kees Luiten

    Leuk gedaan Ivonne, en wat een variatie aan foto’s !
    Succes bij de site’s ‘-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: