Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Gibbs en Zoë, een prachtig duo!

Summer dog with swimming toyVandaar waren Gibbs en Zoë te gast in de studio, een onvervalst raszuiver duo van het ras Cane Corso. Ik had een afbeelding van het stel op facebook gezien en viel direct voor de uitstraling van met name Gibbs, die op het oog gelaten en enigzins uit de hoogte de verrichtingen van de fotograaf ondergaat. Gibbs is de oudste van het stel, Zoë, de donkerste van de twee  is pas 8 maanden. Dat bleek al bij binnenkomst, Zoë kan nog geen traplopen! En ondanks dat Zoë pas 8 maanden is, is ze al behoorlijk stevig aan haar gewicht! Gelukkig was niet alleen baasje Nathalie meegekomen, maar was ook baasje Sander aanwezig, die resoluut Zoë omarmde en de trap op droeg!
Dog at the beach
We zijn begonnen met de strandfoto’s. Ik had de set met de blauwe strandstoel al klaarstaan voor Gibbs. Gibbs deed het prima, ondanks dat zijn zware lichaam erg instabiel was in de wiebelige strandstoel. Maar is Gibbs geen plaatje? Hij vertelde ook in vertrouwen dat hij graag mee op vakantie gaat komend jaar, en dan met name het strand. Bij deze deel ik dat maar even 😉

Bij de stoere kop hoorde natuurlijk ook een portretfoto, zie de uitstraling waar ik op was gevallen! Knappe gozer he?
Na Gibbs op het strand de boel een beetje omgebouwd, en een iets meer stabiele roze stoel voor Zoë tevoorschijn gehaald. Die deed het op haar beurt ook prima. Voor de kijker is het gelukkig niet te zien dat er wel HEEL smakelijke hapjes naast mijn camera werden gehouden 😉
Summer dogDog at the beachOndanks dat het ras Cane Corso oorspronkelijk uit Italië komt, werd het wel een heel Hollandse aangelegenheid toen de doos met oranje tevoorschijn kwam. Ik was al een tijdje bezig geweest shirts te vinden voor flinke honden, en gelukkig pasten ze ook. Ik had zelfs een rol zelfklevend verband gevonden in het oranje, voor de nodige zweetbandjes. En zweten was het voor de honden, want het blijft natuurlijk niet bij één foto. Er zijn ook nog oranjefoto’s gemaakt met Phoebe, het kleine mensenzusje van het stel, erg leuk!
Dutch soccer supporters in orangeEn omdat het Holland is, en december, en de schaatsperiode vast nog wel in aantocht is, is Gibbs nog even op wintersport gegaan. De oorwarmers zaten wat laag, maar hielden de hersenen goed warm 😉

Zoals na elke shoot bij mij, zag de studio er daarna uit alsof er een bom was ontploft. En omdat er morgenmiddag alweer een nieuwe shoot gepland staat, toch de bom nog maar opgeruimd, hoewel het al behoorlijk laat was geworden!

Maar de studio staat er weer klaar voor, wordt vervolgd! Gibbs, Zoë, Nathalie, Sander en vooral ook Phoebe, bedankt voor jullie inzet en gezelligheid!
Dog in winter time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: