Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Koeien en paashazen

Little boy as cow drinking milk

Vandaag was Daniël in de studio. Daniël is vijf jaar oud en een geboren fotomodelletje. Met zijn donkere koppie was eigenlijk elke outfit goed.
Als laatste was beloofd dat hij zelf cupcakes mocht opspuiten met groene botercrème, wat toevallig ook nog zijn lievelingskleur was, dus er zat een uitdagende opbouw in de te nemen foto’s.

We begonnen als koe, of eigenlijk een kalfje, dat nog melk drinkt. Een flinke snor was snel gemaakt, dus de portretten ook ;).Portrait boy five years oldDaarna was de stap naar de paashaas snel gemaakt, een logische stap, een week na kerstmis.
Daniël had met die stap in ieder geval geen moeite.
Het paashazenpak was nog een beetje oversized, dus volgend jaar nog maar een keertje terugkomen ;), maar voor vandaag hebben we het ermee gedaan, aan de achterkant vastgezet met knijpers.
Child as easter hare with eggs and flowersWat mij leuk leek (of het commercieel slim is, geen idee, maar wel leuk om te maken), was hier en daar ook een kleurige achtergrond te gebruiken. Dus de paashaas kreeg na de witte vloer/achtergrond er een gezellig geel gestippeld behangetje achter. Child as easter hare with eggsHet effect is in ieder geval leuk, en dat is ook wat waard. Dan met kokskleren op de vloer, met pannen, met houten lepels, maar ook met zoete cupcakes, en ja, blijf daar maar eens lang mee in je handen staan! Boy is eating cupcake
En dan het hoogtepunt, zelf cupcakes versieren, met de spuitzak vol groene botercrème. Het viel nog niet mee, maar uiteindelijk stond de hele tafel bezaaid met cupcakes in alle kleuren van de regenboog.
Daniël heeft het fantastisch gedaan, het was voor iedereen (ook voor oma Erica) twee uur hard werken. Maar wat zijn de foto’s weer leuk geworden. Goed gedaan Daniël!
Little boy baking cupcakes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: