Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Bruno in de studio

Vandaag was model Brunoo Zans in de studio. We kenden elkaar niet, Brunoo heeft gereageerd op een oproep van mij op facebook. Altijd een beetje spannend als je de ander slechts van foto’s kent. Brunoo kwam netjes op tijd met de juiste trein in Baarn aan, en het ijs was snel gebroken. Een makkelijke jongen met Beach boyeen open blik en een makkelijke prater. en, Brunoo was tijdens het fotograferen met alles enthousiast. Dat maakt het makkelijk met het geven van de aanwijzingen. Natuurlijk heb ik een belang bij mooie foto’s, maar ik probeer ook altijd foto’s te maken waar Listening to music with the smart phonehet desbetreffende model ook iets aan heeft.
We hebben een heleboel thema’s uitgebeeld. Veel plezier gehad met de “sale-shoot” , enthousiast springen en enthousiasme uitbeelden bij zoveel tassen met goedkope spullen 😉
Happy with sale
Het enige niet-voorbereidde onderwerp was de apotheker, die als een gifmenger bezig is medicijnen te maken. Ach, de witte jas was er immers toch, dus het onderwerp was snel gemaakt. Of het nog zo gaat in de apotheek 😉 ? pharmacist at work
De uitstraling van de dokter die je je hele ziel en zaligheid zou vertellen had hij snel te pakken. Listening to the patient, lastiger was de dierenarts die twee dieren tegelijk vast moest houden, zeker omdat het eerste deel van de shoot voorbijging met uitleggen dat je een Chihuahua niet als een vaatdoek onder je arm kan klemmen ;), dus de grote test kwam met een hond en een kat tegelijk! Maar zeg nou zelf, bij deze dokter wil je toch wel komen met je trouwe viervoeter?
veterinarian with cat and dog
Na afloop van al deze drukte werd het tijd voor vakantie, als een echt “beach-boy” poseerde Brunoo de sterren van de hemel. Het poseren en acteren is duidelijk een tweede natuur van Brunoo, hetgeen het maakte tot een leuke en gezellige dag, een een geheugenkaart bomvol met de leukste foto’s. Beach boy with straw hat
Joke, bedankt voor het uitlenen van Chihuahua Diesel en Brunoo, je was geweldig!
Young man at the beach drinking beer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: