Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Manfrott0 055CXPRO4 statief stuk

Ik ben niet zo’n statieven-gebruiker, maar wilde vanochtend een beetje testen met mijn extender 2.0 en mijn 105 macrolens, en daar had ik wel een statief voor nodig. Bij het willen omdraaien van de kolom voor de macrostand, vielen de onderdelen van het Manfrott0 055CXPRO4 statief uit elkaar. De bovenkant, dat zijn de twee stukken waar het rode Manfrotto-logo op staat, lagen op de grond, plus een klein zwart onderdeel en een witte kunststof ring. Ik kreeg de twee stukken terug (maar nu met gheen mogelijkheid er meer uit, en heb nu een onbruikbaar statief met twee losse onderdelen. Komt iemand dit bekend voor? Iemand een suggestie (anders dan contact opnemen met Manfrotto) ?

statief

onderdelen

1 reactie

 1. Rutger

  Ik denk los geschoten maar niet stuk.

  Zwarte ‘dingetje’, hoort volgens mij in de midden kolom. Volgens mij hoort dat te voorkomen dat de midden kolom er uit kan.
  En die witte ring hoort, denk ik, onder de zwarte delen met het rode logo, die je er nu dus nu blijkbaar niet meer uit krijgt.
  Avondje rustig schroeven en rustig bekijken hoe het ook al weer zat.

  Ik heb dat statief ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: