Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Terschelling

We zijn twee weken naar Terschelling geweest, een eerste kennismaking met een geweldig eiland. Van te voren had ik mij goed voorbereid op de Village West-Terschelling in the Netherlandste fotograferen onderwerpen, maar er was meer, veel meer! We hebben ook 2 weken geweldig weer gehad, wat het fotograferen natuurlijk ook enorm ten goede kwam! We zijn begonnen in het uiterste oosten van het eiland, waar we hebben gestaan op camping De Duinkant in Oosterend, bij Jort en Sacha. Fijne camping, en in mei heerlijk rustig! Vandaar uit is het goed te doen om met apparatuur naar het wad te fietsen, waar ik uiteraard op zoek ben gegaan naar Lepelaars. Eurasian spoonbill in sea. Verder hebben we een fantastische toch gemaakt over de Boschplaat, met als koetsier Douwe, die veel vertelde over vroeger, nu, en de natuur. Zijn mond stond niet stil ;), heel gezellig. Een huifkar, getrokken door drie Groninger paarden, en dwars door het natuurgebied. Terpstra is de enige huifkaronderneming die toestemming heeft in het broedseizoen een tocht over de Boschplaat te makenHorses at the beach. Op deze camping ontmoetten we Ep, Inge en Catharina. Ep en Catharina waren eveneens bevlogen fotografen, dus het fotojargon werd nog al eens gebezigd. De hond van Ep en Inge, Kasper, een kooikerhondje, bleek enorm fotogeniek te zijn, en wilde wel even poseren op het duin voor de Brandaris Rescue dog in nature. Natuurlijk hebben we ook een zeehondentocht gemaakt. Het is altijd afwachten of je iets te zien krijgt, maar gelukkig waren er genoeg luierende (of poseerden ze?) zeehonden te vinden, en kwamen we met de boot ook redelijk dichtbij de dieren.Seals in the Dutch wadden sea. De tweede week zijn we naar camping De Kooi in Hee gegaan. Dit lag dichter bij West-Terschelling, en bood weer heel andere fotografische onderwerpen, zoals de tenten op de camping.Tent in nature. Al met al een zeer geslaagde onderneming, en Terschelling is zeker een plek waar ik nog eens terug zal komen.common redshank at the beach. Maar, morgen eerst een workshop vogelfotografie op Texel. Ik zie dit jaar heel wat waddeneilanden 😉
Drowning house at the beach
En al deze foto’s komen te staan op www.worldstockfotografie.com , ik ben daar nog druk bezig met uploaden, en zit al in 2010. Maar het gaat hard, er komen er elke dag meer op te staan. Dus wil je een foto kopen voor een eerlijk prijs, en rechtsstreeks van de fotograaf, dan ben je daar van harte welkom. Wil je met name deze foto’s daar eerder zien, mail dan even!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: