Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Wandeling met Nikon club in Geijsteren

Leden John en Yvonne van de Nikon club Nederland hebben vandaag een geweldige dag georganiseerd op landgoed Geijsteren in Limburg Estate Geijsteren. De organisatie was geweldig, en ik begreep al dat het duo daar bekend om stond ;). Het was mijn eerste kennismaking, ik probeer jaarlijks aan 1 á 2 activiteiten van de Nikon club deel te nemen, en dit leek mij een goede gelegenheid om meer mensen te leren kennen. Water mill in Dutch estate. Het was een wandeling van 10 kilometer, maar er waren een paar mogelijkheden om de route een stukje af te snijden Daar heb ik gebruik van gemaakt, de rugzak was iets te zwaar 😉
Tijdens de wandeling liepen we voorbij een prachtige rosmolen, waar de roestige emmer hing als tegengewicht bij een waterpomp.Rusty bucket. Onderweg nog wat details opgenomen, zoals het gemeentewapen van Cuijk op een paaltje.Weapon from Dutch village
Het was een grote groep leden, ca. 50 stuks. De ontvangst was met een heerlijke lunch, en de finale was een geweldige BBQ. De wandeling was leuk om te doen, maar het was vooral heel erg gezellig. John en Yvonne, nogmaals bedankt!
Landgoed Geijsteren Nikon clubDSC_5956

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: