Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Thema’s in de studio

Ik heb een aantal studio shoots in de komende tijd, en wilde eigenlijk weer eens iets anders. Met elke shoot bedenk ik eigenlijk wel iets nieuws, maar dit vind ik persoonlijk wel heel erg gaaf! Er bestaat een filmpje van de koning van de Stockfotografie, Yuri Arcurs. Deze opname is gemaakt in 2009, ik weet dat hij inmiddels een hele nieuwe studio heeft, maar dit was toch bij mij blijven hangen. Yuri rijdt letterlijk langs zijn sets, ziekenhuis, keuken, laboratorium, noem het en hij heeft het (voor de liefhebber, kijk hier maar eens Yuri’s studio ).

Ik heb het wel 10 x bekeken, jaloers, jaloers, jaloers. Zo kan ik ook stockfoto’s maken, dacht ik. En langzaam, heel langzaam groeit mijn studio naar Yuri toe ;), alleen kan ik niet rondrijden, ik moet me er langs wurmen, en het zorgvuldig opruimen, maar, het wordt toch steeds een beetje leuker 😉

Pink and blue bedroom

Gisteren een bed in elkaar gezet, en samen met de achterwanden en vloeren lijkt het toch een slaapkamer. Maar dan wel een met flitsers er omheen ;). Hiermee ga ik de komende periode in ieder geval modelshoots doen, ik ben er klaar voor … en heb er zin in!
Bed with bear Ik heb bij de studio, met ingang van 1 december een extra stukje opslagruimte gehuurd. Dat is wel nodig, want ik groeide een beetje dicht. Een leunstoel, een bureautje, een bed, erg leuk allemaal. Nu nog een keuken …
Bedroom with pyjama's for man

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: