Stockfotografie en stockfilms

Over geld verdienen met stockfoto's

Illustraties voor stock

Muscari fbOp het ogenblik ben ik bezig met iets heel anders. Noem het maar omscholing, of bijscholing (ik blijf natuurlijk ook fotograferen) tot illustrator. En nee, dat doe ik nou eens niet,net als iedereen, met Adobe Illustrator. Ik kan daar redelijk mee omgaan, maar daarmee stijg ik niet boven de massa uit.
Flower chains and watering canWat ik probeer is mijzelf (op termijn) te onderscheiden met illustraties die handgetekend zijn. Na het tekenen digitaliseer ik ze, en zet ze om naar vector. Dan upload ik zowel de originele tekening, als de vector, zodat men kan kiezen.
Ik heb een zoektocht gemaakt, maar ben uiteindelijk uitgekomen bij markers (stiften) op basis van alcohol. Het voordeel van alcoholmarkers is dat er enorm veel kleuren zijn (ik gebruik Copic) en daarmee kun je mengen. Dit blijkt echt mijn ding te zijn, ik vind het geweldig!
Hortensia voor fbIk teken op het ogenblik elke dag, en probeer eigenijk alles ermee uit. Ik zit op tekenles, dus probeer mijzelf nog steeds te verbeteren.
Het is grappig om te proberen typische stock-afbeeldingen te maken.

Illustration of paprika

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: